…hírek, érdekességek és zsír ajándék ötletek…
  • reddit
  • facebook

Ha valakinek, akkor a tanároknak nagyon nehéz jó ajándékot vásárolni. Ők ugyanis szinte minden alkalommal sablonos és személytelen ajándéktárgyakat kapnak, például vázákat, virágcsokrokat, kávét, csokit. Ezek is nagyon be tudnak találni, de képzelhetjük, egy tanárnő hány vázával rendelkezik már 10 év oktatás után, melyek természetesen különböző stílusokban pompáznak, így sokat még a lakásban sem tud kitenni.

Márpedig ajándékozni sok alkalommal kötelező: ballagásra, névnapra, pedagógusnapra illik adni valamit, amivel a munkájukat és türelmüket díjazzuk. Még akkor is, ha néha mérgesek vagyunk rájuk. Nem feltétlenül kell drága ajándékkosarakra költeni, adunk inkább néhány ötletet, minek valószínűleg jobban fog örülni az oktató.

Mi főként azokat az ajándékokat díjaznánk tanárként, melyek személyesek és egy kis kreativitást, gondolkodást igényelnek. Ilyenek lehetnek egy ceruzából, zsírkrétából összeállított használati tárgyak vagy monogramok.

ceruza váza

A ceruza váza remek lehetőség, hogy virágot ajándékozzunk egy oktatónak:

Ajandekok-tanaroknak

monogram

Csokoládét, bon-bont pedig kreatívan is be lehet csomagolni, akár fekete tábla címkével feliratozni is tudjuk a dobozt vagy befőttesüveget.

csokolade-tanarnak

Ezt a módszert boros üvegre is tudjuk alkalmazni.

bor-ajandek-egyedi

Ha össze tudunk szedni néhány karakterisztikus és mókás jellemzőt a tanárról, akkor egy vicces – személyes táblát is készíthetünk neki. Ezt aztán ki tudja tenni otthon vagy a tanáriban is.

szemelyes-uzenetek-mit-szeretunk-tanarban

 

Ha szorít minket az idő, de valami érdekeset ajándékoznánk, vihetünk fűtollakat is egy szép kaspóban – a tollak a tanároknál mindig fogyóeszközök.

fűtollak

 

Biológia tanárnak csont tollakat is vihetünk.

csont toll biológia tanár

 

Előfordul, hogy a tanár mindig a tollával játszik órán, akkor ajándékozzunk moduláris mágneses tollat.

mágneses toll

 

Ha nagyon kikészítettük a tanár idegeit, akkor vigyünk neki stresszlabdát, földrajztanárnak természetesen földgömböset.

stresszlabda tanárnak

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.