…hírek, érdekességek és zsír ajándék ötletek…
  • reddit
  • facebook

A hideg idő beköszöntével egyre kevésbé vágyunk a tipikus nyári holmikra, egész más dolgokra ácsingózunk, melyek legfőképpen a meleggel, otthonossággal, esetleg az Adventtel és a Karácsonnyal kapcsolatosak. Születésnapi, névnapi vagy épp karácsonyi ajándék ötleteinket is érdemes ennek megfelelően megválasztani. Nézzük is, milyen szezonális – téli – ajándék ötletek akadnak ilyenkor!

1. Meleg holmik

Hideg időben kesztyűt húzunk, le ne fagyjanak hasznos végtagjaink, így a kesztyűket szinte minden télen újra kell vásárolni, ezzel tehát nem tudunk nagyon mellélőni. Érdemes az okos telefonok és tabletek terjedése miatt kapacitív kesztyűt választani, hogy az érintőképernyő nyomkodása közben se kelljen levenni a bemelegített kesztyűt. Sportoláshoz pedig érdemes ennek szélálló változatát keresni.

Érintő képernyős kesztyű

Remek találmány a csősál is, főként polár anyagból. Nem csúszik le a mellkasra, kellemes, puha anyaga van és remekül variálható attól függően, hogy nyakmelegítőre, sapkára vagy arcmaszkra van épp szükségünk.

Polár csősál

 

Gyerekeknek pedig keressünk valami vidám színű, cuki, esetleg állatos kiegészítőt!

2. Meleg italok

Télen fontos energiaforrás lehet egy meleg ital. Ez lehet akár forralt bor is, de sima tea, kávé is rendkívül jól tud esni. Ezekhez kereshetünk jópofa kiegészítőket, pl. termoszos bögréket, figurás szilikon teafiltereket, hangulatos kávélámpát, ötletes szilikon poháralátétet.

nem vagyok papír bögre

 

3. Egyéb téli kellékek

A tél egyik kellemetlen velejárója a megfázás, melyet hamar leleplezhetünk egy gyors hőméréssel. Ha beszerzünk egy infra hőmérőt, azzal sokkal egyszerűbbé válik ez a művelet – ami hát főként gyerekeknél jelent nagy könnyebbséget!

4. Karácsonyi dekorációs ötletek

5. Világítós holmik

Télen több okból is sokkal kevesebb természetes fényhez jutunk, muszáj tehát valami mesterségessel pótolnunk. Ilyenkor nagy örömet tud okozni a gyerekeknek is elalvás előtt néhány fluoreszkáló égitest a plafonon vagy egy poszter, melyen csillagképek fénylenek.

csillagterkep_poszter-01

Karácsonyra pedig mindenki a telitalálat ajándék ötletet keresi, ebben a kis gyűjteményben próbálunk segíteni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.