…hírek, érdekességek és zsír ajándék ötletek…
  • reddit
  • facebook

A karácsonyt sokan az ajándékozás ünnepeként élik meg és nincs is ezzel semmi gond, ha nem esünk túlzásokba. Ilyenkor sorra vesszük szeretteinket és barátainkat, megpróbáljuk kifürkészni, ki mire vágyik, eközben pedig sokat foglalkozunk egymással. Karácsonykor pedig becsomagoljuk az ajándékokat és átadjuk egymásnak vagy a fa alá tesszük kis kártyák kíséretében.

Ezután pedig jöhet a legjobb: az ajándékbontás. Kicsit izgulunk is ilyenkor, hogy sikerült-e a legjobb színt, modellt belőni, persze legtöbbször ok nélkül, hiszen ilyenkor úgyis az a legnagyobb ajándék, hogy egymással töltünk hosszú estéket, sztorizunk és esetleg játszunk a kapott ajándékokkal.

Szeretnénk megkönnyíteni a karácsonyi ajándékozás előtti hosszú és néha tépelődő időszakot néhány színes és vicces ötlettel, hogy ne a nehéz pillanatok maradjanak meg az emlékekben. Nézzük mit is ajánlunk a 2014-es idényre!

A legnehezebb talán a férfiaknak karácsonyi ajándékot találni, kezdjük is ezzel! Sok férfi nagyon szereti az autóját, ezzel már lehet valamit kezdeni, jöhetnek az autós felszerelések: abroncsos termoszos bögre, autós telefontartó, nanopad.

Visszajöttek a divatba mostanában a mechanikus órák is, főként ha látható az óraszerkezetük is! Ha pedig ébresztőórára vágyna, akkor érdemes megnézni a dizájnos fa utánzatú ledes darabot vagy retró stílusú ejtőszámlapos órát.

Fiataloknak vagy gyermeklelkületűeknek – és persze nagyobb gyereknek is – játékos ajándékokat javasolnánk: mágneses építő játékokat, napelemes építőkészletet, kütyü és telefonfüggőknek pedig a halszemoptika lehet remek választás.

Nőknek sokszor praktikus, hasznos dolgokat szokás választani (pl: konyhai eszközök), de van néhány olyan dekorációs eszköz is, amivel nehéz mellélőni, ebben a kategóriában talán a falmatricákat ajánljuk, de egy szép órának is sok nő örül.

Vagy választhatunk kávé – teás ajándékot is:

Ha kollégádnak, barátaidnak keresel valami apróbb ajándékot, 1.000-2.000 forintos árkategóriában sok jó ötletünk van!

Reméljük, Mindenkit sikerült ellátnunk jó ötletekkel! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.