…hírek, érdekességek és zsír ajándék ötletek…
  • reddit
  • facebook

A Valentin-nap vagy Bálint-nap nagyon megosztó ünnepnap a magyar társadalomban. Van, aki utálja – mondván hogy Amerikából származik – és vannak olyanok is, akik jópofa dolognak tartják. Mi állásfoglalás nélkül csak annyit fűzünk ehhez a nézeteltéréshez, hogy a krumpli és a kukorica is Amerikából jön, nem érdemes hát ezen vérre menő vitákat folytatni – fogadjuk el egymás véleményét! Mi inkább arra koncentrálunk, hogyan tudjátok viccesen – hangulatosan túlélni ezt a napot anélkül, hogy bárkivel is összetűzésbe kerülnétek egy ilyen semmiség miatt.

Aki inkább a vicces és egyben szexis hangulatot igyekezne megragadni, azoknak egy plüss – szőrme bilincset ajánlunk, mellyel finom célzással élhetünk, hogyan szeretnénk a napot befejezni:

szormés bilincs

Szintén a poénok jegyében a szójátékok kedvelői beszerezhetnek egy répa hegyezőt:

Répa faragó

 

Ha egy hangulatos teázást terveznénk kettesben házilag készített süteményekkel, akkor jópofa alakú szilikon teafiltert ajánlunk hozzá:

Lamantea: lamantin teafilterMr tea filtereper teafilter

Van, aki pedig tea helyett inkább egy habos kávét vagy különleges cappucinót fogyasztana. Ehhez pedig beszerezhetünk díszítő sablont, melyben szívecske motívum is található:

kave-barista-minta-01

 

Bor-pártiaknak természetesen alkalomhoz illő boros szettet javaslunk:

boros szett szív minta

 

Ha apró ajándékot keresel szíved választottjának, akkor órát, szappant vagy ékszertartó fát is vásárolhatsz!

bagoly szappanzebra óraszegecses óra

ékszer tartó fa

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.