…hírek, érdekességek és zsír ajándék ötletek…
  • reddit
  • facebook

Az elmúlt napokban új szállítási módot integráltunk webáruházunkba a meglévőek mellé: a Webox-ot. Néhány tudnivaló, gyakori kérdés és válasz az új kiszállítási lehetőséggel kapcsolatban:

1. Csomag átvétele: a csomagot csomagautomatákból tudod átvenni, sorban állás nélkül. Egyelőre nem olyan sok a csomagautomata országszerte, ez reméljük idővel folyamatosan bővülni fog. Itt tudod megnézni, van-e hozzád közeli automata!

2. Utánvét és fizetés: ha utánvétes csomagszállítást választottál, akkor szükséged lesz a bankkártyádra, csak ezzel fogod tudni kifizetni a rendelésedet.

3. Csomag követése: amint elhelyeztük a csomagot a kért csomagautomatában, SMS és email értesítést kapsz. Ettől kezdve 3 napon belül el kell menned a csomagért.

4. Szállítás gyorsasága: a rendeléstől számított 2-3 napon belül a választott csomagautomatába a csomagod.

Leggyorsabban akkor kapod meg a csomagot, ha munkaidőben rendeled utánvéttel. Előre utalásnál ugye még az utalás után 3-4 óra, míg beérkezik hozzánk az utalás, csak utána tudjuk feladni a csomagot. Ha pedig este vagy hétvégén rendeltél, akkor következő munkanapon tudjuk feldolgozni a rendelést.

5. Rendelési adatok: kérjük figyelj rá, hogy helyesen add meg az email címedet, telefonszámodat, hiszen az értesítés ide fog érkezni. Bár ezzel szinte soha nem szokott probléma lenni, néha azért előfordul, hogy egy elgépelés miatt kellemetlen félreértések adódnak.

A választott csomagautomatát kérjük megjegyzésben tüntesd fel. Ezen a ponton még dolgozunk, reméljük hamarosan automatikusan ki fogod tudni választani!

Egy kis videós segítség, hogyan működik az új szállítás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.